Luxe Groepsaccomodaties in Nederland  U vindt op deze pagina een overzicht van luxe groepsaccomodatie in Nederland en Belgie. Dit is een selectie van luxe groepsaccommodaties uit het totaal van groepsaccomodaties die in de Groepsaccommodatie Gids staan vermeld. 1. Buitenhuis De Veenhorst - Midlaren
 2. Groepsaccomodatie Midlaren - Drente

  Deze prachtige groepsaccomodatie ligt op eigen terrein van 1,5 ha, temidden van de bosrijke omgeving nabij het Zuidlaardermeerin Drenthe. Het buitenhuis Veenhorst heeft een capaciteit van maximaal 48 personen.

  lees hier meer
 3. Groepsaccomodatie Gerhardeshoeve - Hardenberg
 4. Overijssel Groepsaccommodatie

  Groepsaccomodatie de Gerhardeshoeve vindt u in de omgeving van Hardenberg in Overijssel. Deze groepsaccommodatie is in 2006 geheel nieuw gebouwd in een landelijke stijl met rieten dak. Een moderne maar sfeervol groepsverblijf dus, dat onderdak biedt aan 20 personen. Landelijk gelegen in het Vechtdal, met bos dichtbij.

  lees hier meer
 5. 't Veld - Epen
 6. Groepsaccomodatie 't Veld - Epen - Zuid Limburg

  't Veld in Epen,Zuid Limburg bestaat uit twee zeer luxe groepsaccomodaties voor 16 en 18 personen, zodat u met meer dan 30 personen kunt genieten van dit schitterende, authentieke vakwerkhuis. De geweldige omgeving van het Geuldal, de bossen van Vijlen en Vaals, en een sauna maken dat uw verblijf niets te wensen over laat.

  lees hier meer


Luxe Groepsaccomodaties in de Ardennen / Belgie

 1. Groepsaccomodatie Waimes - Ardennen
 2. Groepsaccomodatie Ardennen Groepsaccomodatie Antolay ligt niet ver van Waimes in de Ardennen en mag met recht luxe worden genoemd. U treft onder meer een overderkt zwembad aan, een sauna met fitness apparaten, biljart en flipperkast etc. Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen.

  lees hier meer
 3. Sint Jansburg - Westmalle
 4. Groepsaccomodatie Westmalle - Vlaanderen - Belgie

  Sint-Jansburg te Westmalle - op 10 kilometer van Antwerpen - omvat twee fraaie groepsaccomodaties voor 20 en 70 personen. Fraai gelegen te midden van bossen en weiden. Winnaar van de Groene Sleutel in 2009!

  lees hier meer
 5. Groepsaccomodatie La Ferme du Pere Louis - Ardennen
 6. Groepsaccomodaties in de Ardennen Groepsaccomodatie La Ferme du Père Louis bevindt zich op circa 40 km Luik in de Belgische Ardennen. Een buitengewoon fraaie, onder architectuur gebouwde groepsaccommodatie met een warme en zeer luxe uitstraling. Deze groepsaccomodatie beschikt over een complete wellnessruimte met een binnen-zwembad, jacuzzi, solarium, Turks stoombad en sauna. Een groepsaccomodatiemet meer luxe vindt u niet in de Ardennen.

  lees hier meer