Groepsaccomodaties in Limburg  Op deze pagina treft u groepsaccomodaties aan in de provincie Limburg. Dit overzicht biedt U zowel de voordelige als de meer riante groepsaccommodatie. Wij verwijzen u direct door naar de website van de aanbieder zelf. Dit kan de website van eigenaar zelf zijn of van een groepsaccomodatie verhuurorganisatie die door de eigenaar is ingeschakeld. Veel succes. 1. Drogenberg - Bemelen
 2. Groepsaccomodatie - Zuid Limburg

  De Drogenberg in Bemelen beschikt over 2 groepsaccomodaties, één voor 18 personen en één voor 25 personen. Gevestigd in een sfeervolle, meer dan 300 jaar oude boerderij. Bemelen is prachtig gelegen, op slechts 6 kilometer van Maastricht, zodat uw gezelschap zowel van rust en natuur kan genieten maar ook van stadse genoegens zoals musea, uitstekende restaurants en een van de beste winkellocaties in Nederland.

  lees hier meer
 3. 't Veld - Epen
 4. Groepsaccomodatie 't Veld - Epen - Zuid Limburg

  't Veld in Epen,Zuid Limburg bestaat uit twee zeer luxe groepsaccomodaties voor 16 en 18 personen, zodat u met meer dan 30 personen kunt genieten van dit schitterende, authentieke vakwerkhuis. De geweldige omgeving van het Geuldal, de bossen van Vijlen en Vaals, en een sauna maken dat uw verblijf niets te wensen over laat.

  lees hier meer


 5. De Oude Molen - Sippenaken
 6. Groepsaccomodatie Sippenaken Limburg Groepsaccomodatie De Oude Molen circa 10 km onder Gulpen, net over de grens, maar heeft toch de typisch Zuid-Limburgse sfeer. Prachtig, authentiek vakwerkhuis voor 20 personen met het riviertje de De Geul dat liefelijk langs de rand van de tuin van deze groepsaccommodatie stroomt.

  lees hier meer
 7. Schatberg - Sevenum - Limburg
 8. Groepsaccommodatie Limburg

  De Schatberg in Sevenum beschikt over meerere groepsaccommodaties, 10, 12, 20 en 32 personen. Elke groepsaccomodatie heeft een hoog voorzieningsniveau met o.a. sauna, zonnebank en veel speelmogeljkheden zoals een zwembad en een indoor speeltuin. Verder vindt u in de omgeving veel vermaak voor jonge maar ook oudere kinderen zoals attractiepark Toverland en klimpark Fun Forrest.

  lees hier meer
 9. Hoeve de Peul - Noorbeek
 10. Groepsaccomodatie Noorbeek - Limburg

  Groepsaccomodatie Hof de Peul is gevestigd in een sfeervolle carreboerderij, die al sinds 1560 bestaat. Zeer veel ruimte, met slaapgelegenheid tot 150 personen. Vanwege de grootte geschikt voor groepen vanaf 60 personen.

  lees hier meer
 11. De Kasteelhoeve - Valkenburg
 12. Groepsaccomodatie Valkenburg - Limburg

  De Kasteelhoeve is een groepsaccomodatie voor maximaal 55 personen die aan de rand van Valkenburg ligt. Door zijn ligging erg geschikt om gebruik te maken van de vele toeristische faciliteiten die Valkenburg biedt.

  lees hier meer